Tilføjelsestjenester

Med et rent og ferieklart sommerhus har du sparet dig selv tid og ekstra arbejde. Måske du også sætter pris på lidt ekstra forkælelse?

Til dig der skal have det hele

Med et rent og ferieklart sommerhus har du sparet dig selv tid og ekstra arbejde. Måske du også sætter pris på lidt ekstra forkælelse?

Fortvivl ikke. Vi ordner det for dig.

Du har mulighed for at vælge ekstra lir og forkælelse, når du bestiller den store eller komplette pakke. I stedet kan du læne dig tilbage og nyde nuet.

Vi har herunder samlet en række rare forslag, der gør dit eller gæsternes ferie- eller weekendophold mere behageligt fra første sekund.

Velkomstgave: kr. 50.-

 

Skal dine gæster forkæles med en god flaske vin, når de ankommer til huset? Vi sætter en flaske klar med glas: Vælg mellem hvid-, rosé- eller rødvin. Prisniveau kan evt. aftales nærmere.

 

Luksusøl – fra lokalt bryggeri, Halsnæs Bryghus: Kr. 50.- pr. fl. – 3 fl. Kr. 140.-

 

I samarbejde med Halsnæs Bryghus har vi fået mulighed at tilbyde vores kunder de fremragende lokalt bryggede øl, der alle bærer navne med afsæt i lokalhistorien (eksempelvis Store Knud fra Knud Rasmussen, polarforsker og fra Hundested).

 

Vælg mellem:

 

Store Knud 4.9% (lys) Tjekkisk inspireret pilsner med mere aroma end traditionel dansk øl. En anelse bitterhed og behagelig rund eftersmag – økologisk.

 

Røde Ran 6.0% (rød) Red ale med smukt rødligt skær. En let sødme og et strejf af frugt – økologisk

 

Vinduespudsning: Fra kr. 200.-

 

Vi pudser dine vinduer udvendigt eller indvendigt. Ønsker du pudsning både inde og ude tælles det som to pudsninger. Bemærk: Pudsning af tag- og loftsvinduer udføres ikke.

 

Vask af sengelinned: Fra kr. 50.-

 

Vi tager sengetøjet med og vasker det miljøvenligt, så det er klart til næste gang (husk at have ekstra sæt til rådighed). Priser: 50.- pr. sæt inkl. håndklæder, klude og viskestykker. Ved vask af dyner og puder: 250.- pr. sæt.

 

 

Vi er ikke som de andre

Vi er ikke som de andre, og det kommer dig til gode! Vi fokuserer på kvalitet, fremfor kvantitet, hvilket er grunden til, at du kan stole på at få den bedste service, uanset hvornår du skal bruge den.

De bedste guides, helt gratis!

Tænker du på hvad du kunne lave i sommerhuset? Frygt ej! TimefiXer har masser af fede guides og how-to til dig, uanset om du vil i arbejdstøjet eller finde den fedeste leg til ungerne.