Vores pakkepriser

Her kan du læse mere om, hvad der er inkluderet i vores pakker.

Vores priser

For huse over 201 m2 anbefaler vi timepris: 399,-

Med vores service ankommer du til et rent og klargjort hus – og du skal blot læne dig tilbage og nyde nuet fra det øjeblik, du ankommer.

Samme service kan naturligvis anbefales ved afrejse hvis ønsket.

Hvis du lejer dit sommerhus ud enten privat eller via Airbnb, kan vi på samme måde kan stå for rengøring/klargøring, så dine gæster får den bedst mulige start på opholdet.

…Nå ja, vi vander selvfølgelig også dine planter, hvis de er tørstige, og vi melder tilbage efter besøgene om alt er i orden. Vi tænder for varmepumpen og tømmer postkassen hvis ønsket, og vi lufter ud – det er naturligvis helt gratis.

Pakken indeholder:

Grundig rengøring:

Generelt: Aftørre overflader, låger og hylder – fjernelse af støv og spindelvæv højt som lavt – støvsugning (også stole/sofaer), gulvvask.

Bad/toilet: Alle armaturer, w.c., badekar/brusekabine

Køkken: Vask af køleskab inde (hvis ønsket) og ude, armaturer,

Sengeopredning: Vi reder sengene op til fire personer (ved flere opredninger: Se ‘Ekstra tilvalg’ herunder)

 

Ekstra tilvalg:

Ved opredning over fire personer: 25 kr. pr. opredning

Sengetøjsvask: 50 kr. pr. sæt inkl. håndklæder, viskestykker o.a.

Anneks, rengøring: 100 kr. (anneks med to værelser: 125 kr.)

Flow og opfyldning af nødvendigheder (sæber, opvaskemiddel, tabs, papirer o.a.) 20 kr. pr. gang.

Vinduespudsning: 250 kr. ude / 250 kr. inde.

Note: Ovn: Af tidsmæssige årsager renser vi ikke ovn, men afvasker benyttede dele. Skuffer/skabe: Vi rengør ikke i skuffer og skabe, men fjerner de spor, der umiddelbart ses. Hvis I ønsker hovedrengøring hvor disse dele indgår anbefaler vi rengøring på timepris: 315 kr. (325 kr. ved kørsel længere end 30 km.)

Vi har også masser af tilføjelsestjenester, som du kan tilføje til din pakke, når du bestiller. Klik på knappen her, for at læse mere.

Vi er ikke som de andre

Vi er ikke som de andre, og det kommer dig til gode! Vi fokuserer på kvalitet, fremfor kvantitet, hvilket er grunden til, at du kan stole på at få den bedste service, uanset hvornår du skal bruge den.

De bedste guides, helt gratis!

Tænker du på hvad du kunne lave i sommerhuset? Frygt ej! TimefiXer har masser af fede guides og how-to til dig, uanset om du vil i arbejdstøjet eller finde den fedeste leg til ungerne.