Det er meget simpelt

 

Er du interesseret i at få kvalitetssikker rengøring af dit sommerhus? Så er vi hos Timefixer klar til at hjælpe. Vores firma er beliggende i Nordsjælland.

Om TimefiXer

TimefiXer er etableret med udgangspunkt i en travl hverdag med fuldtidsjob, børn, madplaner og fritidsinteresser skal hænge sammen. Det er både en udfordrende og ikke mindst tidskrævende opgave, som gør både weekender og ferier yderst tiltrængte.

Desværre er weekenderne ofte lig med at skulle indhente både forsømt rengøring, tøjvask og vinduespudning i ny og næ – hvilket ikke efterlader megen tid tilbage til at lade op, fordybe sig på forskellig vis og i det hele taget bare være nærværende og i ro.

Vi tænkte derfor, at andre må sidde i samme tidspressede situation – ikke mindst som sommerhusejer, hvor man starter sit ophold med en masse praktiske gøremål sandsynligvis også lidt havearbejde m.m. Opgaver, der tilsammen tager tid fra noget andet og mere rart – at slappe af og nyde tiden 100%.

Dermed var grobunden for at udvikle TimefiXer lagt.

Vi lever alle i en verden, hvor tid er en mangelvare, og hvor folk tilkøber sig alt fra tøjvask og måltidskasser til blomster- og tøjabonnementer, så hvorfor ikke udvide repertoiret/udbuddet med en helhedstænkt sommerhus-nursing a la TimefiXer, hvor en klargøring, frisk opredte senge og måske en flaske vin lagt på køl står i højsædet?

Carina Boeslund, stifter af TimefiXer, tænker i luksus og velvære for de nordsjællandske sommerhusbeboere. Læs mere om din sommerhusassistent her på siden. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)

Handler TimefiXer kun om at lette de travle børnefamiliers tid?

Nej, naturligvis ikke.

Behovet for tid væk fra trivielle gøremål, arbejde og diverse forpligtelser gælder alle, hvad enten man man er ung eller ældre, (hårdt) arbejdende eller pensioneret, og bare gerne vil tilbringe god kvalitetstid i sommerhus med sin kæreste, ægtefælle, hele familien eller sine bedste venner. Mulighederne er mange – behovet det samme.

Berettigelse og værdier

Vi bygger vores virksomhed for tre grundsten, der sammen og hver for sig er hele eksistensberettigelsen for TimefiXer

Kvalitet

For os handler kvalitet om at skabe de bedst mulige ramme og forhold, når du/I eller jeres gæster ankommer til sommerhuset – tidslommen og et vigtigt helle fra hverdagen. Klargøring i alle aspekter er derfor udført med øje for detaljen og i allerhøjeste kvalitet. Vi er selv kvalitetsbevidste forbrugere, og derfor skal TimefiXers ydelser komme den ligeså kvalitetsbevidste kunde til gode – det skal mærkes, føles, ses og fornemmes, at vi er en virksomhed, der gør alt for at leve op til selv de mest krævende forventninger.

… og så vander vi gerne dine planter eller sætter en rosé på køl, nu vi alligevel er der 🙂

Ansvarlighed

Vi kan ikke eksistere uden ubetinget tillid fra vores kunder – dig/jer. Vi udviser udelt ansvarlighed, ydmyghed og respekt for din/jeres ejendom – der ofte fungerer som det ‘andet hjem.

Vi gør derfor vores ypperste og har fokus på, at du/I er trygge og tilfredse med vores ydelse.

Helhed

TimefiXer er ikke et rengøringsfirma, der inden for en given tidsramme skal gøre rent i sommerhuset. Vi tænker i helheder: En hurtig rengøring ikke gør hele billedet – derfor indeholder vores servicepakker endvidere nursing efter behov, udluftning, sengeopredning samt mulighed for andre tilvalgsservices, såsom leje af linnedpakker og linnedvask. Det skal på alle måder være nemt, rart og luksus at begynde ferien eller weekenden, og det handler derfor også om at skabe hyggelige, trygge rammer om huset, inden du/I eller jeres gæster ankommer.

Vi er ikke som de andre

Vi er ikke som de andre, og det kommer dig til gode! Vi fokuserer på kvalitet, fremfor kvantitet, hvilket er grunden til, at du kan stole på at få den bedste service, uanset hvornår du skal bruge den.