TimefiXer yder eksklusiv sommerhusservice i form af tilsyn af sommerhus, klargøring og lukning, nøgleoverlevering, indkøb og meget andet i både Halsnæs Kommune og Gribskov Kommune. Det er samtidig to kommuner, hvor de to byråd i disse år har stort fokus på at byde velkommen til flere turister i sommerhusene.

Det handler især om at få flere af de tusinder af sommerhusejere til at leje deres feriebolig ud, når de ikke selv bruger huset og de naturskønne områder. Det skaber nemlig dynamik i lokalområdet, når sæsonen spredes ud over en større del af året. Der er også fine indtjeningsmuligheder for ejerne selv naturligvis.

Hvordan man ønsker at leje ud er underordnet – det kan være privat, via Airbnb eller et af de store, etablerede udlejningsbureauer.

Fokus på bedre samarbejde mellem kommuner og virksomheder

TimefiXer har derfor de seneste par måneder mødt både repræsentanter fra kommunerne, lokale virksomheder og sommerhusejere ved forskellige arrangementer og møder.

I september var det Gribskov Kommune, der havde inviteret kommunens sommerhusejere til møde om fordelene ved at leje sommerhuset ud, og TimefiXer var blandt de inviterede virksomheder, der gør det nemmere for både ejere og lejere at tilbringe skønne dage eller ferier hele året rundt (Se vores præsentation via linket her). Vi talte med adskillige sommerhusejere, hvor en pæn del af dem forsikrede os om, at de vil benytte sig af vores service fremover.

I november TimefiXer har holdt møde med Halsnæs Kommune (ved Helge Friis, formand for kommunens Vækst- og Erhverv), tre kystkommuners turismesamarbejde Maritim Turisme, Turismeklynge Halsnæs samt Center for Regional Udvikling i Region Hovedstaden.

Her præsenterede vi sammen med to andre, nye iværksættervirksomheder, Leather Goods samt Kajak & SUP fra Hundested, vores idéer og ønsker i forhold til et bedre fremadrettet samarbejde mellem virksomheder og kommune.

Der er både flere turister og spændende tiltag på vej… Også fra TimefiXer!