Er du interesseret i at få kvalitetssikker rengøring af dit sommerhus? Så er vi hos Timefixer klar til at hjælpe. Vores firma er beliggende i Nordsjælland, men vi kører også ud til kunder i København samt i områderne omkring Rørvig og Nykøbing Sjælland.

Er du sommerhusejer, og bor du normalt i udlandet, eller har du generelt bare en travl hverdag? Så kan der være mange gode grunde til at investere i klargøring af sommerhus og professionel rengøring. Med vores hjælp skal du ikke tænke over, hvorvidt du har tid til at klargøre og rengøre sommerhuset, før der kommer overnattende gæster. Det kan også være rart for dig selv, at du ankommer til et helt rent sommerhus, i stedet for at det første, du skal gøre, er at gøre rent.

Hvis du oplever, at tiden konsekvent er knap, og du derfor har svært ved at nå alt på din to do-liste, kan du starte med at fokusere på dit sommerhus. Vi er nemlig den sommerhusassistent, som du umuligt kan undvære, når først vi har rengjort dit sommerhus.

Vi sørger for rengøring og klargøring af sommerhus

Du kan trygt kontakte os, hvis du har brug for klargøring og rengøring af sommerhus. Alle vores medarbejdere er kompetente, selvstændige og administrative. Derfor bestræber vi os hele tiden på at levere den bedste service uanset opgavens omfang.

Når vi sørger for klargøring af sommerhus enten for dig selv eller overnattende gæster, er det vigtigt for os at prioritere kvaliteten. Det vil med andre ord sige, at vi har øje for detaljen, hvad end det drejer sig om at gøre rent, at vande planter, at stille rosé på køl eller andre små detaljer. Det er desuden vigtigt at pointere tilliden, der for os er alfa og omega hele vejen igennem. Det er en prioritet, at du føler dig tryg, når vores rengøringspersonale klargør dit sommerhus, og derfor sikrer vi os, at alle vores ansatte er ansvarlige, pålidelige og ydmyge overfor opgaven.

Mangler du flere informationer om rengøring af sommerhus?

Hvis du har brug for yderligere informationer eller et uforpligtende tilbud på klargøring af sommerhus, hører vi meget gerne fra dig. I fællesskab finder vi frem til den løsning, der passer bedst til dig.

Ring til telefon 42 49 11 00 (læg eventuelt en besked), bestil et opkald til et bestemt tidspunkt, eller send en mail til [email protected].