Den store pakke

Har du en travl hverdag, hvor sommerhuset betyder ren afkobling, samvær og hygge – kort sagt en tidslomme?

Til der der kan nøjes

Har du en travl hverdag, hvor sommerhuset betyder ren afkobling, samvær og hygge – kort sagt en tidslomme?

Så er TimefiXers store pakke måske noget for dig. Vi gør dit hus klar til brug, inden I eller jeres gæster ankommer. Du skal blot læne dig tilbage og nyde nuet.

Hvis du lejer dit sommerhus ud enten privat eller via Airbnb, kan vi kan stå for rengøring/klargøring, så dine gæster får den bedst mulige start på opholdet.

Den store pakke inkluderer:

  • Grundig rengøring – (tørre overflader af, støvsugning, gulvvask, bad og toilet, vask af køleskab, fjernelse af spindelvæv…).
  • Tænd af varme, køl og evt. øvrige el-apparater.
  • Sengelinned tages af/lægges på.
  • Udluftning.

Pris: 679,-

Bemærk: Der må påregnes tillæg for sommerhuse med mere end 5 rum/værelser samt entré (typisk stue, to soveværelser, badeværelse og køkken). Tillæg pr. ekstra værelse 75,-

Vi har også masser af tilføjelsestjenester, som du kan tilføje til din pakke, når du bestiller. Klik på knappen her, for at læse mere.

Vi er ikke som de andre

Vi er ikke som de andre, og det kommer dig til gode! Vi fokuserer på kvalitet, fremfor kvantitet, hvilket er grunden til, at du kan stole på at få den bedste service, uanset hvornår du skal bruge den.

De bedste guides, helt gratis!

Tænker du på hvad du kunne lave i sommerhuset? Frygt ej! TimefiXer har masser af fede guides og how-to til dig, uanset om du vil i arbejdstøjet eller finde den fedeste leg til ungerne.