Den komplette pakke

Lejer du sommerhuset ud og har bøvl med at klargøre mellem gæsterne? Så er Den komplette pakke perfekt til dig!

Til dig der skal have det hele

Lejer du sommerhuset ud og har bøvl med at klargøre mellem gæsterne? Så er Den komplette pakke perfekt til dig!

En tur i sommerhuset til ferie eller weekend, som forberedelse til sæsonudlejning eller mellem gæsterne kræver god forberedelse og måske længere kørsel og logistiske udfordringer.

Denne pakke er perfekt til sommerhusejere, som bor langvejs fra huset, og som i stedet lader os om det trivielle og sparer tiden for jer med flow og opfyldning – også mellem gæsterne. TimefiXer sparer din dyrebare tid og har det hele klar, når I eller gæsterne ankommer.

Altså: Med Den komplette pakke sørger vi for den fuldstændige klargøring af sommerhuset, og derudover står vi for at fylde op med de fornødenheder, som bare skal være til stede: WC-papir, køkkenrulle, opvaskemiddel og -tabs, sæber m.v.

Se detaljerne herunder.

Den komplette pakke består af:

  • Grundig rengøring – (tørre overflader af, støvsugning, gulvvask, bad og toilet, vask af køleskab, fjernelse af spindelvæv…).
  • Tænd af varme, køl og evt. øvrige el-apparater. Skal der brænde i kurven, så giv besked.
  • Sengelinned udskiftes.
  • Opfyldning/flow af husets fornødenheder.
  • Udluftning.
  • Andet?

PRIS: 699,-

Bemærk rengøring: Prisen dækker over sommerhuse med 5 rum/værelser samt entré (typisk stue, to soveværelser, badeværelse og køkken). Tillæg pr. ekstra værelse/rum: 75,-

Vi har også masser af tilføjelsestjenester, som du kan tilføje til din pakke, når du bestiller. Klik på knappen her, for at læse mere.

Vi er ikke som de andre

Vi er ikke som de andre, og det kommer dig til gode! Vi fokuserer på kvalitet, fremfor kvantitet, hvilket er grunden til, at du kan stole på at få den bedste service, uanset hvornår du skal bruge den.

De bedste guides, helt gratis!

Tænker du på hvad du kunne lave i sommerhuset? Frygt ej! TimefiXer har masser af fede guides og how-to til dig, uanset om du vil i arbejdstøjet eller finde den fedeste leg til ungerne.